Zobacz, jak zrobić pyszny majonez. Smaczny, kremowy, dobrze przyprawiony majonez idealny do dań mięsnych, sosów i sałatek. W szybki i prosty sposób przygotujesz domowy majonez na wielkanocne śniadanie. Instrukcja krok po kroku.

  • Stopień trudności Stopień trudności Stopień trudności łatwy

Opracowanie: Redakcja Zrobiszsam.pl

Drukuj
Pin It
Powrót do artykułu

Zdjęcie 6 z 6

Opracowanie: Redakcja Zrobiszsam.pl

Zdjęcia: Smaczna Strona Tesco

Źródło: Materiały prasowe Smaczna Strona Tesco

ocena: 5,0





KROK V - Przechowywanie domowego majonezu

Majonez przelej do słoiczka i przechowuj w lodówce. Zużyj w ciągu 2–3 dni.

// fot.: Smaczna Strona Tesco

Najczęściej czytane

Montaż parapetu wewnętrznego krok po...

Kwiaty z bibuły na każdą okazję. Jak...

Jak zerwać tapetę? Instrukcja usuwania...

strzałka

Metamorfoza szafki łazienkowej – zrób to sam. Jak ze starej szafki łazienkow ...

Macie dosyć swojej szafki łazienkowej? Chcecie coś zmienić w łazience, ale nie macie na to...

strzałka

Kartki Walentynkowe

Cztery pomysły na wykorzystanie niepotrzebnych czasopism, resztek kordonka, czy filcu. Łatwo,...

strzałka

haczyki do ramek z zawleczek z puszek

Gdy spadnie nam ze ściany obrazek i nie mamy czasu udać się do marketu po haczyki wystarczy, że...

strzałka

Ozdobne świąteczne świece.

Uwielbiam święta, a zapach cynamonu i pierników chyba najbardziej kojarzy mi się ze świętami,...

             
szukaj na mnóstwo świetnych pomysłów